miércoles, 21 de mayo de 2014

A Miña Versión de Tempura


Ingredientes:

     ·       2 ovos
     ·       50 ml. Aceite de oliva
     ·       50 ml. Viño branco
     ·       150 ml. Auga
     ·       5 gr. levedo Royal
     ·       15 gr. maicena
     ·       200 gr. fariña
     ·       1 dente de allo
     ·       Perexil
     ·       Sal

Nun bol botamos os 2 ovos, o aceite de oliva, o viño branco e auga fría e mesturamos ben.


Vamos incorporando a fariña, a maicena, o levedo e a sal e removemos ata que non quede ningún grumo. Como opción para darlle un toque máis intenso de sabor podemos votarlle allo e perexil picado.
Moi importante que este ben frío a hora de utilizalo para que quede máis crocante á hora de fritir. Sempre empregaremos aceite de oliva ben quente.

So queda escoller o ingrediente que vaiamos a fritir coa nosa tempura e a gozar dun bocado moi saboroso e sinxelo.
                                                                                        Diego Cordeiro.
 A Miña Versión da Tempura

No hay comentarios:

Publicar un comentario